Haos je na nebu, a to će posebno osetiti ovi horoskopski znakovi!

Haos je na nebu, a to će posebno osetiti ovi horoskopski znakovi!


Sve je nekako neizvesno, promenljivo, nestalno. Spoj planeta u znaku Device Sunce, Mars, Merkur i Venera u idućih desetak dana biće u izazovnom aspektu s Jupiterom i Strelcu i Neptunom u Ribama. Reč je o pomalo haotičnoj energiji koja može izazvati dosta zbunjenosti u tumačenju onoga što nam se događa. Može onako, ovako, možda i nikako.

Devica voli red, tačnost, plan i kad joj to izmaknu Neptun i Jupiter, javlja se stres, nemir, pa i nervoza. Zato ako niste sigurni kako da protumačite ono što se događa i kako da ostvarite ono što ste naumili, nemojte žuriti. Budite strpljivi, pričekajte da vam stvarnost pokaže šta je dobro.

Ovi aspekti mogu stvoriti i atmosferu idealizma. Plovimo na talasima zanosa. Obećanje novog je pred nama. I poput kameleona se prilagođavamo toj ideji, želji, a sve s ciljem da je doživimo, manifestujemo u stvarnosti. Glumimo ako je potrebno samo da bismo privukli pažnju, dobili, imali.

Lako stvorimo svet mašte i iluzije, zavaramo se, slike u našem umu su toliko jake da nas obuzmu u potpunosti.

Neretko želimo da vidimo samo ono što želimo da imamo, ostvarimo, ono što nas diže, osvaja, zanosi, budi nadu, obećava bolje sutra, ali zapitajte se je li ono što će vam se događati u narednom periodu zaista istinito, stvarno ili je samo plod iluzornih očekivanja, želja i zanosa.

Sunce, Mars, Merkur i Venera su u znaku Device: Ne spasavajte druge već sebe, naročito ako ste Riba, Strelac, Blizanac ili Devica

Srećom tu su i stabilizatori u vidu Saturna i Plutona koji će nas s vremena na vreme prizemljiti i pomoći nam da shvatimo šta jeste, a šta nije, da razlučimo istinu od iluzije.

Čuvajte se laži.

Čuvajte se prevara i neiskrenih obećanja.

Čuvajte se ljudi koji nose maske, koji vam se prikazuju onako kako biste vi hteli da oni budu.

Ne spašavajte druge, spasite sebe.

Očekujte realno.

Ne žrtvujte se za ono što vas troši i ne vodi nikud.

Patite li od osećaja krivice, prepoznajte ga i iscelite. Oprostite sebi.

Izvor: Astro sudbina

Related posts